SHOARMA PIZZERIA YANSIN TILBURG

SHOARMA PIZZERIA YANSIN TILBURG nieuwe zaak met al 10 jaar ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 905 beoordelingen
16 okt 2020 om 0:16 Shoarma schotels prima alleen jammer van de salade was letterlijk alleen sla met een filter dunne plakje tomaat en komkommer en knoflooksaus was erg weinig.
8 okt 2020 om 23:33 1e keer besteld en niet de laatste eten was echt super goed en bezorging was heel snel nette bezorger ook. Bedankt
26 sep 2020 om 20:48 Beleg vd pizza was prima.. Maar de pizza was niet gaar., als ik een afbalpizza wil ga ik wel naar de supermarkt
25 sep 2020 om 7:41 Heerlijke pizza's! Alleen jammer dat je nergens kunt bij zetten dat er bijvoorbeeld geen olijven op mogen! De bezorging was netjes en snel. Zeker voor herhaling vatbaar
24 sep 2020 om 12:42 snelle bezorging en goed eten super.
22 sep 2020 om 19:38 Gatver wat een ranzig broodje met oud hard vlees. Brood was zo sappig geworden als een natte spons door de sla en dat was dan ook het enige wat erbij zat. Geen bestek. Eerste en laatste keer jammer maar helaas.
14 sep 2020 om 12:31 Pizza was goed en lekker alleen had ik 3 cocktail sausjes besteld maar ik krijg vervolgens maar 2 sausjes waarvan 1 knoflook is (wat ik niet lust) dus ik had uit eindelijk maar 1 sausje bij de pizza terwijl ik voor 3 had betaald.
12 sep 2020 om 19:57 Geef de bezorger een Tom Tom rijdt gewoon mij 2x voorbij de lomperd.